måndag 6 november 2017

CYPERN - LIMASSOL DAG 5 & 6


Den nästsista och sista dagen gjorde vi inte så mycket annat än låg på stranden och njöt. Vi hyrde båda dagarna en trampbåt för en timme och trampade runt och snorklade lite, fast där det var djupare så fanns det inga fiskar att se på. Men vår trampbåt hade en rutschkana, så vi simmade och rutschade ute på havet.


En kompis hade tipsat att vi ska försöka ta en gullig parbild, haha vi lyckades lite si som så. Nästa gång får hon själv agera som fotograf 😏


Vi solade, simmade, byggde sandslott (och jag gjorde en sandsköldpadda), snorklade och njöt av värmen så mycket vi kunde. På kvällarna gick vi lite runt i butiker och köpte de sista.


Sista kvällen hade hotellet en grillfest, som vi betalade 6e per person och då fick vi äta grillmat de gjort. Bland annat tzatsiki, lammkött, goda friterade potatisar och sallad och hembakat bröd. Efter maten hade de karaoke och vi spelade billiard tills vi måste åka till flygfältet, då vårt flyg for på natten. Hotellägarna var jätte trevliga och ville ännu kramas och säga adjö till oss före vi for och så fortsatte de med deras karaoke och fest där.

Jag måste säga att vi var supernöjda med vårt hotell, då alla som jobbade där alltid var så trevliga och hälsade och frågade hur det går. Det var jätte mysigt där och vi stortrivdes, fast själva hotellet inte var så extra men personalen där var super!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.